Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Cycle4you.com reeds een betaling van u heeft ontvangen, zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

Retourneren/Afkoelperiode

  U heeft een afkoelingsperiode van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Wilt u  de gehele bestelling  retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retoursadres. Cycle4you.com zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van  een deel van uw bestelling  zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Rijklare fietsen en op  naam geregistreerd fietsen worden niet teruggenomen en geen terug betaling.

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen, deze periode gaat in op het moment dat je het artikel in bezit hebt.Het artikel moet in nieuwe en onbeschadigde staat verkeren (inclusief labels). Het artikel moet in de originele verpakking retour komen. Gebruikte producten kunnen dus niet geruild worden. Als je het product je naam geactiveerd staat, zoals bij Navigatie en elektronica producten kan er niet geruild worden.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten die op naam geregistreerd staan.
  • Producten die speciaal voor je besteld zijn.
  • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door jou aangegeven specificaties.
  • Producten die kunnen verouderen of bederven.
  • Producten die in verband met hygiëne niet retour genomen kunnen worden.
  • Producten die voor je rijklaar gemaakt en/of afgesteld zijn.

Alle annuleringen, ruilingen en retourenringen dienen schriftelijk aan Cycle4you.com kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, onlineformulier of per post. U dient hierbij het retoursformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Cycle4you.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Cycle4you.com

Amstelveenseweg 147

1075 VZ Amsterdam

Retour formulier invullen? Klik dan hier